Epilare definitiva laser Brasov
Epilare definitiva Brasov

Epilare definitiva laser Brasov

  1. Epilare definitiva vs epilare cu ceara vs epilarea cu pasta de zahar

De peste 10 ani de zile lucrez în domeniul  cosmeticii intr-un salon de înfrumusețare din Brașov. În acești ani de experienta am înțeles ca este foarte important sa fim BINE cu noi, și cum am putea fi bine dacă nu ne simțim bine în corpul nostru?!  De aceea am încercat de fiecare data sa țin pasul cu tot ceea ce este nou pe piața și benefic pentru pielea noastră.

Pe partea de epilare am început cu epilarea cu zahar deoarece este o tehnica mult mai blândă cu pielea comparativ cu epilarea cu ceara traditionala sau cu benzi, dar mult mai migaloasa si epuizanta pentru noi cosmeticienele 🙂 . Avand in vedere ca sunt in zodia fecioara si calitatea sau defectul nostru al fecioarelor este PERFECTIUNEA m-am bucurat de aceasta metoda deoarece pasta de zahar nu se aplica fierbinte pe piele si astfel puteam sa iau si cele mai incapatanate fire de par fara teama de a irita. Este si un produs BIO, conține doar lămâie, apa si zahar și iritația după procedura este aproape inexistent.

Dar totodata ma simteam neputicioasa pentru clientele mele care aveau un ritm de crestere alert dar si pentru toate clientele care nu se puteau bucura din plin de concediu sau de perioada verii deoarece dupa 1-2 saptamani trebuiau sa fie  acoperite de haine si astfel ratau evenimente si bucurii ale vietii pentru ca radacina firelor de par se facea vizibila. Astfel, empatizand cu ele am inceput documentatia…iar  după aproape un an în care am citit tot ce se putea citi în legătură cu procedura de epilare definitiva cu laser, am urmat un curs certificat și am testat pe mine si pe toti „cobaii” din familia mea am ajuns la concluzia ca epilarea definitiva cu un aparat certificat si cu un protocol de lucru respectat cu strictețe este cea mai buna alegere în materie de epilare pentru persoanele care nu sunt blonde. 

Am testat pe „pielea noastra” fiecare protocol de lucru, am facut poze before and after sa fiu sigura ca nu ma „mint” frumos si sunt obiectiva cu toate rezultatele, concluzia este aceasi EPILAREA DEFINITIVA este indiscutabil cea mai buna metoda de epilare in acest moment. Persoanele care nu se pot bucura de acesta procedura sunt persoanele blonde cu fir deschis la culoare sau puf, persoanele care au stimulator cardiac si persoanele care urmeaza un tratament cu medicatie fotosensibilizanta sau prezinta o boala de piele sau cancer. De asemenea intodeuna dupa sau in timpul unui tratament cu antibiotic nu putem face procedura de epilare cu laser deoarece sensibilizeaza pielea si se pot crea arsuri.

Toate clientele de la zahar care m-au urmat pe partea de epilare definitiva si-au scos „investia” pana au ajuns la sedintele de intretinere. Astfel au castigat :

  • TIMP
  • bani
  • piele fina, fara iritatii
  • au scapat de firele de par care cresteau sub piele  si de foliculita
  • si cel mai de pret, au castigat …INCREDERE

 

 

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles