Descopera pasii esentiali pentru EPILARE DEFINITIVA FACIALA in Brasov: Ghid detaliat pentru o experienta reusita
Epilare definitiva Brasov

Descopera pasii esentiali pentru EPILARE DEFINITIVA FACIALA in Brasov: Ghid detaliat pentru o experienta reusita

epilare definitiva brasov

 

Daca doresti sa incepi epilarea definitiva este foarte important sa tii cont de anumite informatii legate de procedura

  1. Cel mai important aspect pe care il subliniez de fiecare data cand vorbesc cu o clienta este ca zona pe care se doreste sa se faca procedura de epilare definitiva sa aiba par de culoare, sa nu fie puf sau par blond/alb/roscat, deoarece principiul oricarui laser este ca: melanina din firul de par atrage caldura emisa de laser (indiferent de lungimea de unda a laserului cu care se lucreaza). Deci cu cat este mai inchis firul de par, are mai multa melanina, cu atat rezultatele sunt mai rapide si mai spectaculoase. Din practica recunosc ca sunt inbunatatiri si pe firul de par deschis la culoare sau alb, se vede o incetinire a cresterii  si o imputinare a firelor de par dar nu este la fel de spectaculoasa si rapida ca atunci cand firul de par este inchis la culoare . De aceea de cele mai multe ori rog clientele sa vina la o consultatie gratuita inainte de a incepe procedura de epilare definitiva ca asteptarile sa fie realiste in raport cu firul de par. In cabinetul nostru avem 3 aparate de epilare definitiva, 2 au aceasi lungime de unda 808 nm- este un LASER DIODE, si unul incorporeaza toate cele  3 lungimi de unda care exista in momentul de fata- Alexandrite, Diode si ND Yag.
  2. Al 2 lea aspect important este ca clienta sa nu aiba probleme de sanatate majore, probleme cu pielea , stand la inima, sa nu fie insarcinata sau sa nu fi consumat antibiotic in ultima perioada.
  3. Inainte cu minim 3 saptamani inainte de procedura  este obligatoriu sa nu se smulga firele de par!!! deoarece procedura vizeaza bulbul firului de par, daca radacina firului de par nu este acolo, deoarece a fost smulsa , noi efectuam degeaba sedinta de epilare definitiva si prin urmare nu se vor vedea rezultate !!! De asemenea recomandam daca de ani de zile nu s-a mai folosit lama ca procedura de epilare (ci parul a fost doar smuls), sa se rada zona inainte de a incepe procedura de 1-2 ori, ca persoana sa observe cum creste firul de par dupa lama si sa ii oferim timp firului de par sa se intareasca  si sa se ingroase , in cazul in care are potential. De cele mai multe ori parul de pe coapse si brate, indiferent cat de mult l-am rade nu se ingroasa ( o spun din propria experienta- 6 luni de zile inainte de procedura eu l-am ras pe aceste zone -brate si coapse- poate, poate se mai intareste firul de par dar a ramas la aceasti textura de fir moale si subtire)
  4. Intre sedintele de epilare definitiva parul trebuie numai ras, indiferent de zona(fie ca vorbim de epilare definitiva faciala sau corporala) si indiferent cat de inconfortabil este lama de folosit, dar trebuie inteles ca epilarea definitiva actioneaza asupra radacinii firului de par si daca intre sedinte parul este smuls, noi nu avem asupra ce actiona!!! Oricat de des trebuie folosita lama, incurajam folosirea acesteia, deoarece este un MIT cum ca„lama ne umple de par”. Daca in zona in care radem nu este bulb de par , putem sa radem zona zilnic ca nu va implata nici o radacina lama, poate doar se va irita zona de la ras…In cazul in care parul isi schimba textura dupa ras, este excelent, deoarece cand se revine la sedinta laserul va citi firul de par mult mai repede, deci sedinta va fi mai eficienta! o mai spun inca odata, va rog nu va feriti de LAMA! 🙂
  5. Inainte de sedinte dar si intre sedinte nu se va folosi crema de epilare, deoarece se pot crea arsuri in combinatie cu procedura de epilare definitiva cu laser

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles